Поне един кадър от Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) беше сред

...
Поне един кадър от Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) беше сред
Коментари Харесай

Поне един агент на ЦРУ бе съветник в руското правителство в началото на 90-те години

Поне един кадър от Централното разследващо ръководство на САЩ (ЦРУ) беше сред съветниците на съветското държавно управление при започване на 90-те години. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в изявление, оповестява ТАСС.

" Сред тези съветници евентуално имаше, мисля, само че сигурно имаше един, офицер от Централно разузнавателно управление на САЩ, който в сходство със законите на своята страна нямаше право да се занимава с комерсиална активност ", сподели Путин.

Според президента случаят в последна сметка се трансформира в дело в Съединени американски щати, по време на което се оказа, че този човек е чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ.

На 9 декември Путин цитира подобен пример за представители на Централно разузнавателно управление на САЩ измежду чиновниците на съветското правителство през 90-те години на среща със Съвета за развиване на гражданското общество и правата на индивида.

Според него това е само един образец за опити за интервенция в делата на Русия. Тогава Путин сподели, че при започване на 2000-те той " към този момент е изчистил всички там ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР